Op donderdag 16 september (net voor de Nationale Sportweek) organiseert Sjors Sportief/Creatief Berkelland i.s.m. Handbalvereniging Blauw Wit Ruurlo en Het Graafschap College binnen de gemeente Berkelland het tweede Berkellands Kampioenschap (BK) Stoepranden.

Veel mensen kennen het spelletje ‘stoepranden’ toch. Samen met je vriendjes of ouders de bal tegen de stoepranden gooien en kijken wie er uiteindelijk de meeste punten heeft. In sommige steden, dorpen, wijken en buurten in de Achterhoek is het bijna niet meer mogelijk om dit spel te spelen, omdat de stoepranden zijn verdwenen. Daarvoor zijn speciale Kerby’s mobiele stoepranden ontwikkeld, zodat je dit oudhollandse spel, overal veilig kunt spelen.

Stoepranden wordt gespeeld in de leeftijd categorieën van 4 tot 75+, het is voor iedereen geschikt. Nieuw dit jaar is dat naast de jeugd van 4 t/m 12 jaar ook, hun vaders, moeders, opa’s en oma’s mee mogen doen.

De wedstrijd wordt gehouden van 15.30 uur tot 17.30 uur bij Zwembad de Meene aan de Loolaan 92 in Ruurlo. Uiteraard wordt gezorgd voor een heerlijke verfrissing tijdens de competitie.

Meer informatie en aanmelden kan via www.sjorssportief.nl.