Het WoonFestival dat woningcorporatie ProWonen voor aanstaande dinsdag heeft georganiseerd, wordt gedeeltelijk digitaal gehouden. “Na een fijne periode van meer op kantoor zijn en elkaar weer ontmoeten, werken we nu weer meer thuis. Voor het WoonFestival hebben we 140 gasten uitgenodigd. Door de stijgende coronacijfers, vonden we het niet verantwoord om het live door laten gaan. Een paar onderdelen doen we nu digitaal. Zo kunnen onze relaties toch meedenken op verschillende thema’s en kunnen we samen ons nieuwe ondernemingsplan vorm geven” aldus directeur bestuurder Hanke Struik.

Voor de invulling van het nieuwe ondernemingsplan, zijn de meeste medewerkers van de wooncorporatie van de zomer al op de koffie geweest bij ongeveer 120 huurders en heeft veel opgebracht. Ook directeuren van (bouw-) partners, wethouders, beleidsmakers en huurdersverenigingen hebben al meegedacht over de stip op de horizon.

Hanke Struik is sinds een jaar directeur-bestuurder van ProWonen. Het nieuwe ondernemingsplan is een van de grote onderwerpen waar zij zich in haar eerste jaar mee heeft beziggehouden. Ze kijkt tevreden terug op haar startperiode.

Foto: ProWonen