Met weer een reeks nieuwe namen is het leeuwendeel van de bonte line-up voor Mañana Mañana inmiddels bekend. Met Claw Boys Claw wordt er ditmaal rockende ervaring aan de kleurrijke massa van Mañana Mañana toegevoegd.

Ook laat de organisatie alle nachtdieren en beestachtige schepsels in het hol van de leeuw verzamelen op de zondagavond. Jungle By Night is daar als afsluiter de koning van de Totempalentent. Daarmee is het programma nog niet helemaal compleet, want de komende maanden maakt de organisatie nog een aantal acts bekend. Wie een vette liveshow wil zien moet bij Claw Boys Claw zijn. Al sinds de jaren ’80 spat de lol, rebellie en intensiteit van de mannen af. Mañanisten kunnen zich opmaken voor rauwe, vuige, lyrische en psychedelische sounds van toen en nu. Met een overvloed aan muzikaliteit bestormen deze ervaren mannen vol kwajongensstreken de Veranda.

Mañana Mañana wordt dit jaar afgesloten met een flinke BOEM! Al meer dan 10 jaar is Jungle By Night één van de meest spraakmakende, onderscheidende, creatieve en verrassende bands van Nederland. Vol overtuiging laten ze het publiek voor zich dansen, alsof de groove en het ritme dezelfde werking hebben als de hypnose van een slang op zijn prooidier. Maak je op voor misschien wel één van de grootste bands die ooit geboekt is voor Mañana Mañana.

© Foto: Mañana Mañana