Bij een eenzijdig ongeluk op de N330 nabij Halle is dinsdagochtend een 22-jarige man om het leven gekomen. Het zou gaan om een inwoner van de gemeente Oude IJsselstreek. Zo meldt De Gelderlander.

Het dodelijke ongeval vond plaats rond 5.45 uur op de N330. De man zat in een voertuig dat vanaf Varsseveld richting Halle reed. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog onbekend. De auto waarin het slachtoffer zat is zwaar beschadigd. Toen de hulpdiensten rond de klok van 6.00 uur werden gealarmeerd leek het te gaan om een aanrijding in het Gelderse dorp Hall, vlakbij Eerbeek. Later werd echter duidelijk dat het ongeval 38 kilometer verderop had plaatsgevonden, op de N330 bij Halle.

Meerdere ambulances en politie-eenheden gingen op het ongeluk af. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Ter plaatse werd de zwaar beschadigde auto aangetroffen. De auto heeft vermoedelijk een boom geraakt. De bestuurder van de auto, een 22-jarige inwoner van de gemeente Oude IJsselstreek, werd direct behandeld aan zijn verwondingen. Dat mocht niet baten, de man overleed ter plekke.

Voor zover bekend is er geen sprake van andere inzittenden in het zwaar gehavende voertuig. Ook zijn er geen andere voertuigen betrokken bij het ongeluk. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. Dat zal naar verwachting nog enkele uren duren. Voorlopig is de N330 daarom in beide richtingen afgesloten voor verkeer.