© Foto: RTV Ideaal / Johan Braakman

De Laornse Dorpskwis is een boeiend evenement dat de gemeenschap samenbrengt door middel van een quizboek vol met vragen en opdrachten die de kennis en creativiteit van de deelnemers uitdagen. Vrijdagavond deden er 72 teams mee om de strijd voor de felbegeerde Dorpskwis Bokaal.

Teams bestonden uit minimaal zeven leden en doken in de geschiedenis van Laren, voeren praktische opdrachten uit en laten hun handvaardigheid zien door middel van knutselopdrachten. Met dank aan lokale sponsoren zoals Bullrock Festival en De Haarbroekse Vijvertuin, biedt de kwis een gevarieerd programma dat zowel educatief als vermakelijk is. Dit evenement is ontworpen om deelnemers van alle leeftijden te betrekken, waardoor het een inclusieve ervaring is die de lokale cultuur en gemeenschapsgeest viert. Elk jaar melden zich talrijke teams aan, wat de populariteit en het belang van dit evenement in de regio onderstreept.

De Laornse Dorpskwis is meer dan alleen een competitie; het is een viering van lokale verbondenheid en cultureel erfgoed.

Meer foto’s in ons fotoboek