Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Koningsdag in Zelhem

27 april @ 09:30 - 17:00

De Koningsdagviering zal zich afspelen rond en op de markt van Zelhem. De inwoners zullen zaterdag 27 april worden vermaakt met de traditionele zeskamp van de basisscholen waarin de survivalbaan, de stormbaan, en het autoduwen de publiekstrekkers zullen zijn.

De zeskamp begint om 10.00 uur en vanaf 9.30 uur begint de vrijmarkt voor basisschoolleerlingen. De vrijmarkt, waar tweedehandsspullen voor aantrekkelijke prijzen zullen worden verkocht, vindt plaats in de Stationsstraat.

De jeugdsoos zorgt ervoor dat er vanaf 12.30 uur stokbroden kunnen worden gebakken. Tevens kunnen kinderen zich vanaf 10:00 uur nog leuk laten schminken en/of de haren laten stylen.

Voor de bewoners van de Zonnekamp wordt een gezellige middag georganiseerd. Om 14.30 uur begint de middag met een hapje en een drankje.

De prijsuitreiking van de zeskamp zal rond 16.30 zijn, waar de wisselbeker wordt uitgereikt door een vertegenwoordiger van het gemeentebestuur van de gemeente Bronckhorst.

Uiteraard zijn alle terrassen rondom de markt geopend om deze Koningsdag tot een succes te maken. Na afloop van de spelen kan iedereen op de markt nog een gezellig drankje nuttigen.

Meer informatie en het volledige programma zijn te vinden op: www.zelhemenoranje.nl.

© Foto: Pixabay

Gegevens

Datum:
27 april
Tijd:
09:30 - 17:00
Site:
www.zelhemenoranje.nl

Locatie

Markt Zelhem
Markt
Zelhem,
+ Google Maps