Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stap terug in de tijd met de ‘Back to the 50’s’ dansmiddag

7 april

Op zondag 7 april brengen De iesselschotsers de nostalgie van de swingende jaren ’30 tot ’50 weer tot leven. Deze dansworkshop is een unieke kans om de dansstijlen die ooit de wereld veroverden vanuit Amerika en Engeland, zelf te ervaren.

Onder de deskundige leiding van de iesselschotsers en op de tonen van live muzikanten, leert u de authentieke passen die onze voorouders op de dansvloer zetten. Het evenement vindt plaats in het hart van Drempt, in het gezellige Dorpshuis aan de Kerkstraat 89. En het mooiste van alles? De deelname is helemaal gratis!

Of u nu een doorgewinterde dansliefhebber bent of gewoon een middag vol plezier, muziek en beweging wilt beleven, deze workshop is de perfecte gelegenheid Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de iesselschotsers via iesselschotsers@hotmail.com of persoonlijk met Herman Bouman op 06-51155376. Mis deze kans niet om de magie van de jaren ’50 opnieuw te beleven en wie weet, misschien ontdekt u wel een nieuwe passie voor dansen. Kom en laat u meevoeren naar een tijd waarin de muziek het hart sneller deed kloppen en de dansvloer de plek was waar geschiedenis werd geschreven.

Gegevens

Datum:
7 april