Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tijd voor Muziek, van Pop tot Klassiek in Gaanderen

7 april

Op zondag 7 april geven maar liefst vijf zeer getalenteerde solisten uit oost-Gelderland een uniek concert in sport- en cultureel centrum De Pol te Gaanderen, samen met het 65-koppig Symfonisch Blaasorkest Gaanderen. Onder leiding van dirigent Joop Boerstoel, nemen het orkest, de zangeressen Anne Rysavy en Yasmin Cobos Sanchez, gitarist Tije Knipping, rapper en basgitarist Aquin Busby en pianiste Keira Steentjes je mee in een boeiende muzikale tijdreis, die gaat van barok tot en met pop, rock en zelfs rap.

Tijdens het optreden kun je deelnemen aan een leuke quiz, waarbij de officiële prijsuitreiking (voor kinderen tot twaalf jaar) zal worden verricht door niemand minder dan de Freek Belterman, de kinderburgemeester van Doetinchem. Dit concert maakt deel uit van de landelijke Kindermuziekweek. Dat betekent dat je op 7 april volop kunt meezingen met het speciaal gecomponeerde kindermuziekweeklied ‘Energie’. Zie ook www.kindermuziekweek.nl. Mis het dus niet en laat je verrassen.

Het concert vangt aan om 11:00 uur en vanaf 10:15 uur is de zaal open. Toegangskaarten kun je bestellen via www.sbo-gaanderen.nl en deze kosten 10 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen slechts 5 euro.

Gegevens

Datum:
7 april