Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Veel deelnemers verwacht bij ONK/NK jeugd trial

7 april @ 10:00 - 16:00

Op zondag 7 april komen alle nationale toptriallisten naar Zelhem voor een belangrijke kampioenswedstrijd naar “de Langenberg”.

De 2e wedstrijd van dit prille seizoen wordt verreden voor de nationale titel in het ONK (Open Nederlands Kampioenschap). Ook komt de nationale jeugd aan de start voor hun NK wedstrijd.

De ONK trialcompetitie bestaat in 2024 uit 8 wedstrijddagen. De competitie wordt traditioneel afgesloten met een 2-daagse Kampioenstrial, ditmaal in Schijndel op 19 en 20 oktober. Tijdens al deze wedstrijden zal in de diverse categorieën gestreden worden om die felbegeerde trial titel.

Er worden bij de ONK (het Open Nederlands Kampioenschap) ca. 40 deelnemers verwacht. In de hoogste categorie, de Inters 1, zal Randy Kerstjens uit Venlo proberen zijn kampioenstitel uit 2024 zo goed mogelijk te verdedigen. Ook starten hier enkele sterke Belgische deelnemers.

Erg nieuwsgierig is de organisatie vooral naar het optreden van de ZAMC troef Jasper te Mebel uit Silvolde. Tijdens de eerste wedstrijd in Baarlo 2 weken geleden was de vorm er nog niet helemaal, maar op zijn thuisbaan in Zelhem, in de allerhoogste categorie die ons land telt, wil hij natuurlijk vriend én “vijand” verrassen.

Bij de klasse Inters 2 is het helemaal open wie hier op de hoogste trede van het podium zal komen te staan, maar alle ogen zullen zeker gericht zijn op het 14-jarige talent Fenno Goertz uit Baarlo.

Bij de klasse Euro-Nationalen is de ZAMC sterk vertegenwoordigd. Vooral Kevin Memelink uit Zelhem (tevens voorzitter van de ZAMC trialcommissie) en Michel van Tilburg uit Halle wordt het een strijd wie er als beste ZAMC-er uit de bus komt.

Bij de NK jeugd wedstrijd worden ca. 30 deelnemers verwacht. Ook deze jeugdige rijders en rijdster rijden hun tweede wedstrijd van het seizoen. De NK jeugd en de ONK deelnemers rijden voor een deel het gelijke parcours met uiteraard wel aparte klasseringen. Ook hier rijden diverse ZAMC leden.

Het programma start op 7 april om 10.00 uur. Het einde van de wedstrijden wordt om ca. 16.00 uur verwacht. De toegang is gratis.

© Foto: ZAMC

Gegevens

Datum:
7 april
Tijd:
10:00 - 16:00
Site:
www.zamc.nl

Locatie

Motorsportaccommodatie “de Langenberg”
Korenweg 4
Zelhem,
+ Google Maps