Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verwendag voor vrouwen die door kanker geraakt zijn

8 juni

Zaterdag 8 juni wordt er weer een verwendag gehouden voor vrouwen die geraakt zijn door kanker. De dag is een uitvloeisel van de opgeheven stichting Viva la Donna, deze stichting zette zich in voor het welzijn van vrouwen met kanker door het opzetten van verwenprojecten en het geven van voorlichting. In Zelhem wordt deze dag voor de tiende keer georganiseerd door een club van enthousiaste verwenbehandelaars.

Tijdens de verwendag staat De Boerderij aan de Meeneweg 4 weer ter beschikking aan de dames. Het dagprogramma bestaat uit diverse verwenbehandelingen. De aanwezigen kunnen er onder andere een schoonheidsbehandeling of voetreflexbehandeling krijgen. Verder zijn er stoel yoga en meerdere massagevormen. Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Na afloop is er nog een kleine attentie voor iedereen.

Bent u zelf getroffen door kanker of wilt u iemand aanmelden die u een verwendag gunt dan kunt zich inschrijven, bij Nicole Verkerke. Bij voorkeur via nverkerke9@gmail.com of via het telefoonnummer 06 19151396. Er is plaats voor een beperkt aantal gasten. Deelname gaat op volgorde van binnenkomst, waarbij wel voorrang wordt gegeven aan vrouwen, die in de afgelopen vijf jaar zijn getroffen door kanker en die nog niet eerder bij een verwendag in Zelhem zijn geweest. Er zijn geen kosten aan verbonden aan de verwendag.

© Foto: Rob Verkerke

Gegevens

Datum:
8 juni