Een automobilist is vrijdagochtend tussen Doetinchem en Etten op de kop in de sloot terechtgekomen nadat hij moest uitwijken voor een ree. Hij is meegenomen naar het ziekenhuis voor controle.

De hulpdiensten kregen rond 05.30 uur de melding over het ongeval. Een automobilist, onderweg van Ulft in de richting van Doetinchem, is op de Ettenseweg (N317) in Doetinchem over de kop geslagen. Hij is daarbij in een sloot terechtgekomen. De automobilist gaf zelf aan dat hij moest uitwijken voor een ree. De brandweer is ter plaatse gekomen om de sloot en de auto te doorzoeken. Het was namelijk niet duidelijk of er nog iemand in het voertuig zat. Er is daarbij geen persoon aangetroffen.

Later bleek dat het slachtoffer zelf uit het voertuig is gekomen en richting Ulft is gelopen. De ambulance is daar naartoe gereden en het ambulancepersoneel heeft hem nagekeken. Hij is meegenomen naar het Slingeland ziekenhuis in Doetinchem voor controle. De berger heeft het voertuig uit de sloot gehaald en afgevoerd.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met streekomroep REGIO8.

© Foto: 112Achterhoek-nieuws.nl