In 2021 is in Gelderland op de meeste Monuta uitvaarten muzieknummer ‘Ave Maria’ gedraaid. Net als in de landelijke Monuta Uitvaartmuziek Top 10 staat dit nummer bovenaan de ranglijst. Nummer 3 tot 5 wijken af van de landelijke lijst. Time to say goodbye van Andrea Bocelli en Sarah Brightman is op nummer 2 te vinden. Plek nummer 3 is voor The Rose van André Rieu, gevolgd door Hallelujah uitgebrach in diverse uitvoeringen en op nummer 5 staat En de vogels zongen van Sweet people.

”Elk jaar hopen we dat de ranglijst die we publiceren mensen inspireert om over hun laatste plaat te praten met elkaar. Kiezen uit miljoenen muzieknummers voor het laatste afscheid is namelijk best ingewikkeld. Ook kan de keuze hiervoor veranderen gedurende je leven. Over muziek praten en muziek luisteren schept een band en maakt het praten over uitvaartwensen minder beladen” zegt Corné Mulders, directeur Uitvaartzorg bij Monuta.

Miss Montreal’s ‘Door de wind’, een lied van Stef Bos gezongen tijdens Beste Zangers 2020, is binnengekomen op nummer 4 in de landelijke Monuta Uitvaartmuziek Top 10.

Foto: Monuta