Na de succesvolle lancering van de documentaire met uitverkochte zalen begin van het jaar 2023, is er in oktober 2023 een start gemaakt met een filmtour door de Achterhoek, langs filmhuizen en theaterzalen. De belangstelling voor de filmvoorstellingen is groot en tot nu toe waren alle zalen uitverkocht.

Ook in Ulft was de eerste vertoning 29 oktober vorig jaar binnen de kortste keren uitverkocht. Reden voor Filmhuis DRU Industriepark om 17 maart 2024 in te plannen voor een herhaling. En ook nu weer is de tweede filmvoorstelling uitverkocht. De documentaire wordt niet uitgebracht via digitale wegen. Er wordt gekozen voor ‘het samen beleven’ vanuit een heerlijke stoel beleef je de film op een groot scherm. Het magistrale geluid van het Dru-theater zorgt voor een extra dimensie.

De filmvoorstelling op zondag 21 januari in De Mattelier is uitverkocht. De filmtoer 2023-2024 wordt 24 maart met een herhaling in de Mattelier in Groenlo afgesloten. Door het grote succes start er in oktober 2024 weer een nieuwe filmtour door de Achterhoek. En waarschijnlijk komt er een 3e filmvoorstelling in de Dru in Ulft.

© Foto: Bespiegelingen over de Achterhoek