De politie kreeg in de nacht van zondag op maandag een melding van een overval in een woning in Hengelo. Meerdere eenheden kwamen ter plaatse, of de overvallers buit hebben gemaakt is nog niet bekend.

De melding van een overval in een woning aan de Rusthoek in Hengelo kwam rond 04.00 uur binnen, waarna de politie met meerdere eenheden ter plaatse kwam. Het voorraam bij de keuken is opengebroken, waardoor de daders naar binnen konden. De bewoners lagen op dat moment te slapen aan de achterzijde van de woning, zij hebben de politie gealarmeerd en zijn weggevlucht. Het zou gaan om twee daders. Met een speurhond en meerdere politie-eenheden die stonden te posten werd een poging gedaan tot het vinden van de inbrekers, maar dit leverde niets op.

Zowel de recherche als het team forensische opsporing zijn ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar het incident. Of de inbrekers buitgemaakt hebben is niet bekend. De schade bij het ingeslagen raam is enorm. De politie roept mensen die iets gezien of gehoord hebben op om zich te melden.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met streekomroep REGIO8.

© Foto: 112Achterhoek-nieuws.nl