OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vanaf 5 december zijn bezoekers weer welkom om zelf media uit te zoeken, het inloopspreekuur te bezoeken, te genieten van een voorleesmoment bij Boekjes & Babbels of gewoon een kopje koffie te drinken aan de leestafel bij de Bibliotheek in Gorssel.

“Veel inwoners van Gorssel en omgeving weten ons te vinden in gebouw Den Oldenhof aan de Hoofdstraat in Gorssel,” zegt Barbara Deuss van de Bibliotheek. “We zitten hier inmiddels zo’n tien jaar en een gedeelte van het interieur was toe aan vervanging. Dat was een mooie gelegenheid om de Bibliotheek in te richten volgens een nieuw bibliotheekconcept: de bibliotheek van lezen, leren, ontdekken en ontmoeten.” Vestiging Gorssel is de eerste vestiging van Graafschap bibliotheken die volgens dit concept wordt ingericht.

Iedereen is vanaf 5 december van harte welkom om de nieuwe Bibliotheek straks te komen bewonderen. De Bibliotheek is een plek voor jong en oud waar je terecht kunt voor tal van activiteiten. Daarom loop je bij binnenkomst niet meer direct tegen een boekenkast aan, maar zie je direct een fijne ontmoetingsplek waar je wordt uitgenodigd om even plaats te nemen voor een gesprek. De kleuren zijn fris en uitnodigend. Wethouder Wendy Goodin van de gemeente Lochem zal de officiële opening verzorgen.

© Foto: Bibliotheek Gorssel