Vanaf woensdag 12 januari kan iedereen zonder afspraak een boostervaccinatie tegen het coronavirus halen in Zutphen. Dat meldt de GGD Noord en Oost Gelderland op haar website. Vanaf deze datum zal dit ook mogelijk zijn op de locaties van Apeldoorn en Zutphen. Voor een booster op de vaccinatielocaties in Lichtenvoorde moet nog wel een afspraak gemaakt worden. GGD Noord- en Oost-Gelderland hoopt binnen twee weken op alle locaties prikken zonder afspraak aan te kunnen bieden.

Check altijd vooraf de actuele informatie en openingstijden op de locatie pagina van GGD Noord- en Oost-Gelderland als je zonder afspraak naar één van de locaties gaat. Als je al een afspraak hebt gemaakt, en besluit eerder naar de vaccinatie locatie te gaan, vergeet dit dan niet te melden op de vaccinatie locatie. Je afspraak wordt dan uit het systeem gehaald om fouten in de registratie te voorkomen.

Natuurlijk kun je ook nog steeds op alle locaties een afspraak maken voor een 1e, 2e of booster-vaccinatie. Met een afspraak gaat het proces op de vaccinatielocatie soms net iets sneller. Dit komt doordat de registratie op dat moment al gedaan is. Als je liever een afspraak maakt kan dit online via de website www.coronavaccinatie-afspraak.nl.