Het contract van Samuli Kaislasalo en Liam Mc Cluskey bij volleybalclub Active Living Orion is met één jaar verlengd. De Braziliaanse passer loper Edson Felicissimo heeft voor twee jaar bijgetekend.

De 38-jarige Braziliaan werd afgelopen jaar toegevoegd aan de selectie van de Doetinchemmers. Volgens Orion voet hij zich ‘comfortabel’ bij de club en wil hij de komende twee jaar spelen voor de titels. De 27-jarige Fin Samuli Kaislasalo kwam ook afgelopen jaar naar Doetinchem. De diagonaal ziet veel groeimogelijkheden bij de Achterhoekers. “Hij heeft het goed naar zijn zin in Nederland en wil volgend seizoen wederom een stap maken”, laat Orion weten.

Ook Belgisch international Liam McCluskey komt volgend jaar uit voor de Achterhoekers. De 21-jarige spelverdeler is dit seizoen bezig aan zijn eerste jaar. Orion staat op dit moment derde in de kamioenspoule van de eredivisie. De Achterhoekers komen zaterdag weer in actie. In Sliedrecht wacht een ontmoeting met de huidige nummer laatst van de poule, Sliedrecht Sport.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met streekomroep REGIO8.

© Foto: REGIO8 (archief)