Tijdens de algemene ledenvergadering van het CDA is huidig fractievoorzitter Jeroen Berends gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Jeroen Berends zegt dankbaar te zijn voor de steun en geeft aan er enorm veel zin in te hebben. ”De afgelopen jaren heeft het CDA veel bereikt voor Doetinchem. Dit komt zowel door onze fractie in de raad als onze wethouders in het college. Ik ben dan ook super trots dat naast de lijsttrekker de afdeling ook de nummers 2 en 3 al gekozen heeft. Samen met onze wethouders Ingrid Lambregts en Rens Steintjes kunnen we laten zien waar onze power zit zowel politiek in de raad als bestuurlijk in het college. Verkiezingen gaan natuurlijk over onze ideeën en plannen voor de toekomst, maar het is ook een verantwoording over wat we de afgelopen 4 jaar, dankzij de stemmers op het CDA, hebben kunnen doen en waar we het verschil hebben gemaakt. In het najaar komt onze club met een lijst top kandidaten waarmee we als team gaan werken aan een nog mooier en beter Wehl, Doetinchem en Gaanderen. Het werk is nog niet af en we gaan voor een mooie verkiezingsuitslag in maart.”

Op dit moment werkt het CDA Doetinchem aan een nieuw verkiezingsprogramma met daarin de ideeën en plannen voor de komende periode.