Afgelopen week hebben de stichting Oudejaars Crossloop Vorden en de COOP uit Vorden een sponsorcontract getekend. De COOP wordt hoofsponsor van de crossloop op 30 december en de crossloop heet vanaf nu COOP Oudejaars Crossloop Vorden.

“Wij vinden het als COOP Vorden belangrijk om het lokale verenigingsleven te ondersteunen. De Oudejaars Crossloop Vorden past daar perfect in want er lopen veel Vordenaren elk jaar mee en daarnaast wordt het geld dat overblijft geschonken aan Vordense verenigingen. Zo helpen we elkaar!” aldus Monique van der Voort van COOP Vorden.

De COOP Oudejaars Crossloop Vorden zal dit jaar voor de 40e keer plaatsvinden op donderdag 30 december 2021. Er kan 5, 10 of 15 km gelopen worden, waarbij elke afstand één ronde betreft. Daarnaast is er de 1 km Kidscross voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en de 2,5 km Juniorencross voor 12 tot en met 16 jaar. Alle kinderen starten tegelijk en krijgen een herinnering! Na afloop van de cross kan er door de deelnemers worden nagepraat onder het genot van een gratis kopje koffie, thee of ranja en een oliebol.

Inschrijven is alleen mogelijk via voorschrijven tot 21 december 18.00 uur via www.oudejaarscrossloop.nl