GGD Noord- en Oost-Gelderland is op 7 oktober aanwezig in de kantine van voormalig VV Zelhem op sportpark De Pol in Zelhem voor extra informatie en voorlichting over het coronavirus en de coronavaccinatie. De kantine wordt ingericht als tijdelijke pop-up locatie met vrije inloop voor iedereen die vragen heeft of zich wil laten vaccineren met het Pfizer-vaccin, zonder eerst een afspraak te maken.

In de pop-up locatie geeft de GGD alle informatie en kun jij al je vragen stellen. Om zeker te weten dat je een keuze maakt die bij jou past, zorgt de GGD dat je dit kunt doen op basis van goede, open en eerlijke informatie. Als veel mensen een prik nemen, kan er steeds meer en komen er minder coronaregels. Het geeft uiteindelijk meer vrijheid. Daarom krijgt iedereen in de gemeente Bronckhorst in deze pop-up locatie de gelegenheid om zich te informeren en te laten vaccineren.

De vaccinatie pop-up in de kantine van voormalig VV Zelhem is op 7 oktober geopend van 11.00-19.30 uur op sportpark De Pol aan de Vincent van Goghstraat 74. Je kunt vrij naar binnenlopen. Neem wel een mondkapje en je legitimatie mee.