Net als in voorgaande jaren organiseert Lionsclub Bronckhorst weer een Pubquiz. Deze keer in twee edities: op vrijdag 8 april en vrijdag 22 april. Meld je tijdig aan want vol is vol. De locatie is Dorpsboerderij het Anker in Steenderen, J.F. Oltmansstraat 7. Er is dichtbij voldoende parkeergelegenheid.

Wat staat je te wachten? Een gezellige avond met allerlei vragen, o.a. in beeld en geluid. Je krijgt 9 series van 10 vragen voorgeschoteld, over zeer diverse onderwerpen met halverwege een pauze. Intussen kun je genieten van de hapjes en een drankje. Teams van vier personen kunnen zich nu al aanmelden bij Walter Stellaart via e-mail walter@stellaart.nl of per telefoon 06 81 49 4656. Vermeld daarbij de teamnaam, die best ludiek mag zijn. Teams betalen bij binnenkomst €6 per persoon entree. Liefst per pin betalen.

Je kunt vanaf 19.30 uur binnenlopen en de aanvang van de Pubquiz is 20.00 uur. Om 23.00 uur gaat de deur dicht. Met het entreegeld en ieder drankje en hapje dat je tijdens deze avonden bestelt, ondersteun je de goede doelen van de club. Meer informatie kun je vinden op Instagram, Facebook en op de website Bronckhorst.lions.nl

Foto: Anne Pera