Zaterdagavond om 18.00 uur klonk het fluitsignaal voor de start van een mooie regioderby; Halle tegen Wolfersveen op sportpark de Meisterskamp in Halle. De nummer 8 in de 5e klasse B Wolfersveen heeft 2 punten voorsprong op de nummer 10 Halle.

De wedstrijd kwam wat traag uit de startblokken en in de eerste helft zijn beide teams redelijk gelijk aan elkaar. Over en weer wordt wel geprobeerd om kansen te creëren maar dit komt niet uit de verf. In de 11e minuut valt er al een gele kaart voor Halle na een overtreding. Maar tot scoren komen beide partijen niet.

De tweede helft gaat pittiger van start en het lijkt of Wolfersveen de overhand heeft, maar op één grote kans na, in de 82e minuut op aangeven van Niek Bikkel die eindigde op de lat gebeurd er ook in de tweede helft verder weinig. Er worden corners en vrije trappen genomen en in de 91e minuut valt er nog een gele kaart voor Rijk Melchers, maar geen bal in de netten voor beide teams.

In blessuretijd eindigt de wedstrijd in mineur door een pittige botsing tussen twee spelers die beide gewond van het veld gaan. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel (0-0) en daarmee eindigde ook deze regioderby.

© Foto: Bertine Hermans