De organisatie van de Zwarte Cross heeft vrijdag middels een video bekend gemaakt dat Armin van Buuren tijdens de editie van 2024 naar Lichtenvoorde komt. De DJ komt op de donderdag van het festival.

“Las Vegas, London, Sydney, Mexico City, Sao Paulo… Tsja, met zo’n tourlijst blijft er één plek die schittert door afwezigheid. Lichtenvoorde!”, aldus de Zwarte Cross. “Zwarte Crossers, we hebben een wereldster voor jullie!” Voor de donderdag zijn nog dagkaarten te koop. De Nederlandse DJ en producer werd meerdere keren verkozen tot beste DJ van de wereld. In de video die gedeelt is op social media kondigt de Leidenaar zijn komst naar het grootste festival van Nederland aan. “Ik ben Armin van Buuren en jij gaat mij zien op donderdag 18 juli op de Zwarte Cross”, aldus de DJ, om vervolgens af te sluiten met de slogan van de aankomende editie. “Make Schik, not war.”

Tijdens de Zwarte Cross van 2024 is de donderdag niet alleen campingbezoekers te bezoeken zoals voorgaande edities, maar zijn ook dagbezoekers welkom. De vorige editie was ver van te voren uitverkocht en met de extra dag wil de organisatie meer mensen de kans geven om te komen.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met streekomroep REGIO8

© Foto: REGIO8 (archief)