Bedrijven in Doetinchem kunnen zich volgend jaar tijdens een groot evenement presenteren aan het publiek. Met de Open Bedrijvendag Doetinchem op 25 en 26 maart 2022 hoopt belangenorganisatie IG&D Bedrijvig Doetinchem de deelnemers een imagoboost te kunnen geven aldus Regio8.

“IG&D Bedrijvig Doetinchem wil samen met de parkmanagementorganisaties de bekendheid en zichtbaarheid vergroten van bedrijven in gemeente Doetinchem”, laat de organisatie weten. Het evenement vindt op 25 maart plaats in Gaanderen en op 26 maart in Doetinchem en Wehl. Geïnteresseerden kunnen deze dagen een kijkje achter de bedrijfsmuren krijgen. IG&D Bedrijvig Doetinchem hoopt daarmee dat deelnemende bedrijven niet alleen rondleiden, maar het hele productieproces laten zien, van grondstoffen tot eindproduct.

De locatie van de Open Bedrijvendag is volgens een woordvoerder de hele gemeente: “Alle bedrijven zijn welkom om zich aan te melden, van kleine bedrijven tot multinationals. We willen Doetinchem op de kaart zetten. We hopen, als we het voorzichtig willen uitspreken, dat er toch minimaal vijftig bedrijven meedoen.”