Het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 30 oktober plaatsvindt in Zelhem is bijna uitverkocht. Organisator Eddie Mensink laat weten dat er nog minder dan 1500 kaarten zijn. “Het was natuurlijk lange tijd onzeker of het feest kon doorgaan, maar nu we het groene licht hebben, heeft de kaartverkoop weer een vlucht genomen”, vertelt hij. Het affiche bevat weer vele grote namen uit de wereld van de Nederlandstalige muziek. Van Gerard Joling tot Mooi Wark, van de Spitfires tot Jannes.

Het Mega Piraten Festijn in Zelhem is het vierde in een serie van vijf festivals in dit najaar. Eddie ziet het helemaal zitten. “Het wordt bij wijze van spreken één groot bevrijdingsfestival on tour. Iedereen gaat bij ons weer de vrijheid vieren. Ik verwacht echt dat we dan uitbundige taferelen gaan zien, die we nog nooit eerder hebben meegemaakt. Iedereen is hongerig. De artiesten, maar ook het publiek.

De bezoekers van het Mega Piraten Festijn dienen te beschikken over een geldig coronatoegangsbewijs (in de CoronaCheck-app of geprint via www.coronacheck.nl), een identiteitsbewijs en een geldig toegangskaartje. Op de locaties is de internetverbinding waarschijnlijk slecht. Als je geen volledige vaccinatie of negatieve testuitslag hebt zal je geen toegang tot het Mega Piraten Festijn krijgen.