Na 2 jaar afgelast te zijn vanwege corona, kan dit jaar de Halse Dag eindelijk wel weer doorgang vinden. De organisatie is inmiddels druk bezig met de voorbereidingen voor de 26ste editie van deze feestdag, welke dit jaar op zondag 4 september plaatsvindt in Halle. Het belooft wederom een gezellig spektakel te worden met als hart van de dag de alom bekende streekmarkt, omringd met muziek, versnaperingen en verrassende activiteiten.

Zoals vanouds zal een streekmarkt weer het hart van de dag vormen. Kraampjes met bijzondere en unieke spullen, accessoires en lekkere etenswaar vormen daarbij een soort slinger door de Dorpsstraat van Halle. Het is inmiddels weer mogelijk voor standhouders om zich hiervoor aan te melden. Tussen de kraampjes door is er dan ook ruimte voor kinderen van de bassischool om als ware kooplieden op een kleedje spullen aan de man te brengen.

De Halse Dag vindt elke eerste zondag van september plaats en trekt elke editie meer dan 2.500 bezoekers, afkomstig uit de hele regio rondom Halle. Het is een heuse traditie en een dag waar veel bewoners uit Halle en omstreken naar uitkijken. Dit jaar vindt de Halse Dag op zondag 4 september plaats.

Foto: Halse Dag