© Foto: RTV Ideaal (archief)

In de gemeente Berkelland wonen veel kinderen en jongeren die zich belangeloos inzetten voor anderen. Misschien bedachten ze wel een mooie actie voor een goed doel of leverden ze een andere bijzondere prestatie. Deze jonge inwoners wil de gemeente graag in het zonnetje zetten en daarom is het Berkellands Jeugdlintje in het leven geroepen.

”Ik hoop dat u het met mij eens bent dat goede daden niet onopgemerkt mogen blijven. Ik verwacht een groot aantal inzendingen te ontvangen. Dan maken we er samen op 26 april volgend jaar een groot feest van” aldus burgemeester Joost van Oostrum.

Jonge inwoners van de gemeente Berkelland tussen de 8 en 22 jaar kunnen in aanmerking komen voor een jeugdlintje. Mocht iemand iets bijzonders hebben gedaan of een voorbeeld zijn voor anderen dan is dit een goede reden om diegene op te geven via de website van de gemeente. Een jury beoordeelt alle inzendingen. De feestelijk uitreiking vindt jaarlijks plaats rond op de dag van de Lintjesregen en is dat op vrijdagmiddag 26 april 2024.

© Foto: RTV Ideaal