Joost Olthof is kandidaat 2e kamerlid voor de BBB en is verkiesbaar op plek 49 van het kiesdistrict. ”Mijn doel is om de Achterhoek naar Den Haag te brengen en daarvoor heb ik voldoende voorkeursstemmen nodig” aldus Olthof.

Joost Olthof is 48 jaar, woont in Ruurlo en is ontzettend enthousiast om kandidaat voor de positie van Tweede Kamerlid voor de Boer Burger Beweging te zijn. Olthof heeft een kleine veestapel bestaande uit een paar koeien, schapen, geiten, honden, katten, kippen en eenden. Voor Ruurlo woonden Joost en zijn familie in het centrum van Utrecht. Joost wil zich vooral sterk maken voor de Achterhoek door tafelgesprekken te organiseren onder het motto: BBB, babbel, biertje, bitterbal. Met wat hij hoort wil hij aan de slag in Den Haag. ”Er wordt te weinig geluisterd naar wat mensen willen. Daar wil ik verandering in brengen”.

Woensdagavond was Joost Olthof te gast in het radioprogramma ‘Achterhoek Totaal Politiek’ van Radio Ideaal. Daar vertelde hij over zichzelf en hoe hij zichzelf verkiesbaar heeft gemaakt.

© Foto: RTV Ideaal / Koos Zijp