Mantelzorgers die zorgen voor iemand die in de gemeente Lochem woont kunnen tot 30 november 2022 het Mantelzorgcompliment aanvragen. De gemeente Lochem wil mantelzorgers heel graag bedanken voor wat zij doen als mantelzorger. Mantelzorgers zijn veel belangrijker dan zij zelf misschien denken, daarom stelt de gemeente Lochem een bedrag van 100 euro ter beschikking als blijk van waardering.

Mantelzorgers die zorgen voor iemand die in de gemeente Lochem woont, kunnen tot 30 november 2022 het Mantelzorgcompliment aanvragen via het Knooppunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Lochem. Aanvraagformulieren zijn te vinden bij de receptie van het gemeentehuis in Lochem. Of bij het kantoor van Stichting Welzijn Lochem. Online is het formulier te vinden op de website www. welzijnlochem.nl.

Ook voor kinderen die in een gezin opgroeien waar veel zorg is, is er een speciale blijk van waardering. Zij kunnen een cadeaubon ter waarde van 25 euro aanvragen. Daarnaast worden zij uitgenodigd voor een leuke ‘FUN-dag’.

© Foto: Gemeente Lochem