De politie heeft woensdag in een bosgebied in Haarlo, bij Borculo, gezocht naar de vermiste Wico van Leeuwen (48). Volgens de politie was er nieuwe informatie binnengekomen, zo laat Omroep Gelderland weten. Aan de Avinkweg in Haarlo stond een mobiele unit van de politie. Met meerdere eenheden is het bosgebied uitgekamd. Er werd onder meer met prikstokken en honden gezocht.

Ook het Landelijk Team Opsporen Bergen Identificeren was aanwezig in Haarlo, vertelde een videocorrespondent. Of de zoekactie wat heeft opgeleverd, kon een woordvoerder van de politie woensdagmiddag niet zeggen. De afgelopen maanden is er met enige regelmaat gezocht naar Wico. Zo zocht de politie in oktober nog vergeefs in een vijver aan de Borculoseweg in Eibergen.

Wico van Leeuwen uit Borculo is sinds mei vermist en werd voor het laatst gezien in Enschede. Eerder doorzocht de politie al woningen aan de Heerlijkheidstraat en en de Pagendijk in Borculo. Een misdrijf wordt niet uitgesloten. Alle scenario’s worden opengehouden.

© Foto: RTV Ideaal