Op 12, 13 en 14 november wordt er door de Lions Club Bronckhorst het Bronckhorster Mosseldiner samen met restaurants uit de hele gemeente georganiseerd. Drie dagen lang kunnen er mosselen door enthousiaste koks van restaurants in Bronkhorst, Vorden, Zelhem, Hengelo Gld, Baak en Veldhoek worden gegeten. Eet je mee én stuur je de goede oplossing van de puzzel, dan maak je bovendien kans op prachtige prijzen die de bekende Achterhoeker Frans Miggelbrink zal trekken.

Op www.lionsevenementen.nl kun je de tickets bestellen. Bij het logo van elk deelnemend restaurant staat op welke dag er ruimte is. Voor 37,50 euro per persoon serveert het restaurant naar keuze een fantastische mosselmaaltijd, inclusief twee drankjes. Voor wie echt géén mosselen lust of allergisch is, bieden alle restaurants een passend alternatief. De netto opbrengst gaat zoals altijd naar goede doelen. Dat zijn dit jaar: Radio Ideaal, de stichting Present en de Ben Heart Foundation.

De Lionsclub kiest jaarlijks drie goede doelen om te sponsoren. Met allerlei activiteiten proberen de leden een mooi bedrag voor elk van de doelen bij elkaar te krijgen. Voorbeelden van activiteiten zijn de jaarlijkse tulpenverkoop, het Bronckhorster Mosseldiner en de pubquiz. Naast die materiële steun zetten leden zich in voor praktische activiteiten om mensen te ondersteunen.