© Foto: Het Land van Kempers

Het Land van Kempers in Geesteren (Gelderland) maakt met de B&B in de Mongoolse Yurt kans op een onderscheiding bij de landelijke verkiezing ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2024’, zo heeft Stichting Bed & Breakfast Nederland bekendgemaakt. De B&B is genomineerd in de categorie 3 tulpen. In totaal hebben twaalf B&B’s uit vier categorieën een nominatie ontvangen. De winnaar wordt op 5 juni bekendgemaakt.

Het Land van Kempers is genomineerd omdat het dit jaar een uitstekende score heeft behaald in de categorie 3 tulpen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Deze score is gebaseerd op objectieve kwaliteitsnormen uit het officiële classificatiesysteem voor B&B’s. Bij de verkiezing speelt ook de mening van de gasten een belangrijke rol, daarom worden de subjectieve gastenreviews op Bedandbreakfast.nl eveneens meegewogen.

De B&B van Het Land van Kempers in de Achterhoek concurreert met Erve Groot Wegereef in Hengevelde (Overijssel) en B&B Bij het rechte eind in Drunen (Noord-Brabant) om de winst in de categorie 3 tulpen. Welke accommodatie de nominatie mag verzilveren en er met de winst vandoor gaat, wordt op 5 juni 2024 om 09:00 uur bekendgemaakt.