Holiday Sport en het Openluchtspel hebben de stoute schoenen aangetrokken om de bestaande sponsorovereenkomst met 5 jaar te verlengen. Mooie bijkomstigheid is dat Lochem in 2022 is uitgeroepen tot Wandelgemeente van Nederland! Een titel waar heel Lochem trots op mag zijn. Reden te meer om de outdoor-afdeling van Holiday Sport te betreden. Een waar ‘wandel-walhalla’.

Op dit moment zijn de voorbereidingen van het nieuwe openluchtspel, ‘Het geheim van Anna’, in volle gang. De commissies kleding, decor en PR zijn bezig om alles in orde te maken. Na 2 jaar niet te kunnen spelen is het heel fijn om weer met een nieuwe stuk aan de slag te gaan. Spelers staan op het punt om buiten in het openluchttheater te gaan repeteren onder de enthousiaste en kundige leiding van regisseur Bennie Fokkink.

Het stuk speelt in de jaren ’50. Verschillende karakters en geheimzinnige gebeurtenissen zijn de ingrediënten voor een humoristisch en gezellig schouwspel voor jong en oud op 22, 24 en 25 juni. Meer informatie is te vinden op www.openluchtspellochem.nl.

Foto: Nicole Arendsen