Klaas-Jan Huntelaar loopt de komende periode mee in de jeugdopleiding van De Graafschap om zich te oriënteren op een mogelijke loopbaan als trainer. Eerder deze week dook de voormalig topspits nog op bij Vitesse, zo schrijft REGIO8.

“We zijn hartstikke blij dat Klaas-Jan nu thuiskomt en mee wil kijken in onze jeugdopleiding”, aldus hoofd jeugdopleidingen Jefta Bresser. “Ik heb Klaas-Jan onder mijn hoede gehad als beginnend speler en vind het een eer om Klaas-Jan nu te begeleiden in zijn eerste stapjes van zijn mogelijke trainersloopbaan.” Eerdere deze week dook Huntelaar voor een snuffelstage op in de jeugd van Vitesse.

Huntelaar is sinds afgelopen zomer gestopt als profvoetballer. Hij speelde in de jeugdopleiding van De Graafschap voor hij begon aan een imposante loopbaan. De Achterhoeker kwam onder meer uit voor PSV, De Graafschap, Ajax, Real Madrid, AC Milan en Schalke 04. Vorige maand dook de voormalig topspits op in het amateurvoetbal bij zijn oude amateurvereniging HC’03 uit Drempt.

Foto: REGIO8