De actie Ideaal VeurMekaar die afgelopen weekend plaatsvond heeft gezorgd voor een mooi bedrag voor de Voedselbank Bronckhorst Doetinchem. Het bedrag dat zondagmiddag bekend werd gemaakt in de uitzending kwam uit op 1477,50 euro. Dit bedrag is digitaal via de donatiepagina en via de brievenbus in de Readshop Zelhem bij elkaar verzameld.

De luisteraars en kijkers konden een donatie doen en daarbij een plaat aanvragen. Remco Reebeen van Readshop Zelhem kijkt terug op een geslaagde inzamelactie voor de voedselbank. ”Gelukkig zijn veel mensen ervan bewust en hebben een donatie gedaan” verteld Reebeen in de uitzending. Nog tot en met 31 december kan er worden gedoneerd voor de Ideaal VeurMekaar 2022 editie. In de Readshop Zelhem staat de witte brievenbus met de QR code of digitaal kan er nog worden gedoneerd via www.radioideaal.nl/actie

In januari zal het totaal bedrag worden opgeteld en worden overhandigd aan de voorzitter van de Voedselbank Bronckhorst Doetinchem, Peter Bob Peerenboom. ”Iedereen die heeft bijgedragen aan de uitzendingen, donaties en de actie worden hartelijk bedankt! Zonder de steun van medewerkers, donateurs en giften was deze actie geen succes geworden” laat Jeffrey van Londen namens Radio Ideaal weten.

© Foto: RTV Ideaal