In 2023 staat groot onderhoud gepland aan de N330 tussen Hummelo (N314) en Zelhem (N315). Tegelijkertijd met dit onderhoud aan het asfalt wil de gemeente Bronckhorst samen met de provincie de verkeersveiligheid verbeteren.

Op 16 november organiseert de provincie Gelderland een inloopbijeenkomst waar toelichting wordt geven op de plannen. Van 19.30 tot 21.00 uur is iedereen van harte welkom bij Café De Tol, Keijenborgseweg 1 in Zelhem. Aanmelden is niet nodig iedereen kan zo naar binnen lopen. Tijdens de bijeenkomst is er de gelegenheid het wegontwerp bekijken en daar vragen over stellen aan medewerkers van de provincie en de gemeente. De gemeente Bronckhorst heeft plannen om de bestaande fietsstroken te vervangen door een fietspad dat vrij ligt van de rijbaan. Ook wil de gemeente een aantal plateaus toevoegen om de snelheid van 60 km beter te kunnen beheersen.

De gemeente laat weten nog geen informatie te hebben over wanneer de werkzaamheden in 2023 worden uitgevoerd en wat dit voor de omwonenden en weggebruikers betekent. Deze informatie volgt begin 2023. Voor verdere informatie of vragen kan contact worden opgenomen met het Provincieloket van de Provincie Gelderland.

© Foto: RTV Ideaal