Vanwege de coronamaatregelen kan de inzameling van kerstbomen door de jeugd van Bronckhorst helaas niet doorgaan. De gemeente Bronckhorst organiseert daarom samen met Circulus-Berkel een inzameling aan huis. Er wordt ingezameld op verschillende dagen in januari. Inwoners kunnen zich tot 5 januari 17.00 uur gratis online aanmelden met de millieupas om de kerstboom op te laten halen.

Leg de kerstboom op de inzameldag zonder pot en versiering voor 7.30 uur aan de weg. je kan de kerstboom ook gratis wegbrengen als groenafval naar het Recycleplein in Zutphen, Lochem en Doesburg en naar het Brengpunt in Doetinchem. Inwoners van Bronckhorst krijgen namelijk jaarlijks een saldo op de milieupas voor het wegbrengen van 500 kilo groenafval. Vergeet bij het wegbrengen de milieupas niet mee te nemen.

Kijk op www.circulus-berkel.nl om je aan te melden voor de kerstboominzameling of voor meer informatie. Bellen naar het klantencontactcentrum van Circulus-Berkel kan ook, dit telefoonnummer is 0900-9552.

Foto: Circulus-Berkel