Jan Vreman, clublegende en erelid van De Graafschap, is per direct aangesteld als hoofdtrainer van de Superboeren. Vreman start op 3 juli met de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De oer-Achterhoeker is volgens technisch manager Peter Bijvelds de juiste man, op het juiste moment. ”Samen met het technisch klankbord, waar ook Guus Hiddink enorm waardevolle input heeft geleverd, hebben we vanzelfsprekend een shortlist gemaakt van potentiële en haalbare trainers. Gelet op de huidige selectie vol eigen talent en een aantal ervaren krachten, waar nog gerichte aanvulling bij zal komen, is Jan zonder enige twijfel de perfecte man voor komend seizoen.”

Guus Hiddink, laat namens het technisch klankbord weten het volste vertrouwen te hebben in Vreman en de technische staf. ”De club heeft boven de deur ‘De trots van de Achterhoek’ hangen. Dat is ook de reden dat er continu is door geïnvesteerd in de jeugdopleiding. De Achterhoek en de cirkel daarom heen heeft namelijk genoeg talent om als club een eredivisiewaardig fundament neer te leggen, in combinatie met gerichte aankopen”.

© Foto: De Graafschap Media