De 52e editie van de Royal VIV Buisman Schoolvoetbaltoernooi bij ZZC’20 was een groot succes met leuke onderlinge wedstrijden en enthousiaste deelnemende scholen.

In de categorie groep 3-4 was het team van De Meene 3 onverslaanbaar en mocht de eerste prijs in ontvangst nemen. De teams speelden met veel inzet en plezier. Jan Ligthart 1 behaalde de tweede prijs met hun team en Looschool 7 verdiende de derde prijs in deze categorie. De categorie groep 5-6 was bijzonder spannend, maar uiteindelijk ging De Meene 4 er met de eerste prijs vandoor. Looschool 3 wist de tweede prijs te bemachtigen, terwijl Succesbos 3 de derde prijs mee naar huis nam. Bij groep 7-8 werd er gestreden om de prijzen, maar uiteindelijk was het Jan Ligthart 7 die de eerst prijs pakte. Dorpsschool Halle 4 veroverde de tweede prijs, en Looschool 5 werd met de derde prijs beloond.

”Dit geweldige toernooi kon niet mogelijk zijn geweest zonder de inzet en organisatie van de betrokkenen. Een speciale dank gaat uit naar de organisatie, scheidsrechters, kantine medewerkers en de EHBO” laat de organisatie enthousiast weten. Hun inzet zorgde voor een soepel verloop van het toernooi. Ook werden alle deelnemende scholen bedankt voor hun deelname en sportieve inzet.

© Foto: ZZC’20