‘Nieuwe tijden, nieuwe initiatieven, nieuwe ideeën!’ Onder dit mom kondigt het bestuur van Jazzsociëteit Groenlo aan dat men haar formule enigszins bijstelt. “Al jaren hadden we de wens het etiket ‘jazz’ van onze live-muziekactiviteiten te halen, maar konden daar nog niet de juiste naam voor vinden. Het dekt immers de lading bij lange na niet meer. Als ‘Brouwhuys LIVE’ gaan we onze muziekmiddagen organiseren. Ook om meer muziekliefhebbers uit de regio voor onze evenementen te enthousiasmeren,” aldus Marcel Teunissen, voorzitter van Jazzsociëteit Groenlo.

Een lidmaatschap kost 50 euro en hiervoor terug krijgt de bezoeker 6 muziekmiddagen aangeboden, waaronder de editie van januari met een stamppotbuffet. Daarnaast een horecabreed muziekevenement in Groenlo onder de naam ‘Vesteval LIVE’ in het najaar, zoals tot en met 2019 onder de naam JazzVesteval werd georganiseerd. Ieder lid krijgt een toegangsbutton voor 2022 toegestuurd/uitgereikt die bij binnenkomst getoond dient te worden.

Als opwarmer, kennismaking met Brouwhuys LIVE en als gebaar naar donateurs en muziekliefhebbers organiseert het bestuur dit jaar nog twee gratis toegankelijke muziekmiddagen en wel op zondag 24 oktober en zondag 19 december.

Foto: Brouwhuys LIVE