Organisator De Feestfabriek van festival Mañana Mañana heeft haar eerste lijst met dertien artiesten aangekondigd en spreekt van een ‘kleurrijke line-up’. Zo staan acts als The Grand East, Marlon Pichel en Kaboutertje Putlucht aankomende juni in Laren.

“Muzikale fijnproevers kunnen weer volop grasduinen en schatzoeken op de komende editie van Mañana Mañana”, laat de organisatie weten. Naast The Grand East staan ook The Mocks, JesperJesper en Astronaut op het programma. Het festival wordt ook dit jaar weer gehouden bij Kasteel Oolde in Laren. Vorig jaar kende het ‘alternatieve kleine zusje’ van de Zwarte Cross een tegenvallende kaartverkoop en trok het pas de laatste dagen voor het festival aan.

Mañana Mañana vindt dit jaar een week later plaats dan eerder naar buiten was gebracht vanwege de concurrentie van andere festivals. De Feestfabriek besloot hierdoor het festival op te schuiven naar 13, 14, 15 en 16 juni. “De maand juni is gewoon een hele drukke maand”, liet een woordvoerder van De Feestfabriek eerder weten.

Dit bericht is tot stand gekomen in samenwerking met streekomroep REGIO8

© Foto: REGIO8 (archief)