Op woensdag 19 januari wordt Podium Doesburg omgetoverd tot een kapsalon, waarin artiesten uit Doesburg en omgeving bezoekers een geweldige middag bezorgen. Kapsalon Theater is een initiatief van Diederik Ebbinge en Sanne Wallis de Vries, een ludieke actie waarbij je naar andermans knipbeurt kan kijken én je tegelijkertijd getrakteerd wordt op geweldige optredens. Het theater wordt omgebouwd tot kapsalon waarvoor een kappersafspraak kan worden gemaakt.

Kappers of kapsters en artiesten die willen meedoen kunnen zich nog melden via pr@podiumdoesburg.nl. Kappers en kapsters kunnen in onze theaterkapsalon knippen en stylen, maar niet verven of wassen. Klanten die worden geknipt rekenen zelf ter plaatse af. Terwijl er tussen 14.00 en 17.00 uur wordt geknipt worden gasten tot ze aan de beurt zijn in de wachtruimte vermaakt door verschillende artiesten. Alles gebeurt binnen de geldende coronaregels.

In de kapsalon treden onder andere trompettist Eric Vloeimans, gitarist en zanger Eddy Berentsen en zangeres Esther ter Steeg op, omdat zij dat in het theater niet mogen. Houd de website, Facebook en Instagram in de gaten voor meer artiesten. De eerste kapper die zich heeft aangemeld is Sellie’s Hair Salon uit Doesburg. Alles gebeurt binnen de toegestane maatregelen die ook in de kapsalons gelden, toegang op vertoon van een QR-code, op anderhalve meter en mét mondkapjes. Met deze ludieke actie vraagt Podium Doesburg aandacht voor de noodzaak om zo snel mogelijk de theaters te openen én laten we zien dat dit op een veilige manier kan.

Wil je ook naar Kapsalon Theater, wil je muzikaal geknipt worden of wachten op een knipbeurt, reserveer dan vanaf dinsdag 18 januari een gratis stoel in de wachtruimte van deze unieke kapsalon.

Foto: PR Podium Doesburg