De 34ste editie van de Keidagen in Lochem is in volle gang. Woensdag 25 mei werd de kermis geopend en was het gezellig druk in de binnenstad tijdens ‘De nacht van Lochem.’ Donderdag 26 mei waren er allerlei artiesten tijdens’ Theater op de keien’ om iedereen een leuke middag te bezorgen.

Tijdens ‘Theater op de Keien’ was veel te zien en te beleven. Kinderen konden van pakpapier de gekste hoeden maken met verschillende vouwtechnieken. In de binnenstad liepen bezoekers ‘struisvogels’ tegen het lijf en stond er een bijzonder bankstel die op bepaalde momenten tot leven werd gebracht. Bij de croissanterie werd een komische circusact opgevoerd door een bijzondere man genaamd ‘Mr Banana’.

Komende dagen staat er nog van alles op het programma tijdens de Keidagen. vrijdagavond 27 mei zal onder andere ABBA Fever en Turn up The 90’s optreden in de feesttent. Zaterdag 28 mei zal er een braderie plaatvinden. Zondag 29 mei is alweer de laatste dag van het feest van het jaar. Hierbij komt onder andere Rene Karst de tent op zijn kop zetten.

Foto: Diger Rosel

Meer foto’s in ons fotoboek