De Keppelseweg is weer klaar voor de toekomst. Op vrijdag 25 november worden ”de puntjes op de i” gezet door nieuwe witte lijnen op de weg te zetten. Om 17.00 uur gaat de weg weer open.

Bij de vernieuwing van de weg stond duurzaamheid voorop. De Keppelseweg heeft een ‘nieuw’ wegdek en fundering gekregen dat voor 99 procent bestaat uit het oude (schone) gerecyclede asfalt. Oud materiaal afvoeren en nieuw materiaal aanvoeren, gebeurde hierdoor minimaal. Normaal worden tonnen materiaal aan- en afgevoerd. Ook gebruikte de aannemer elektrische machines, waardoor de stikstofuitstoot en het lawaai van de werkzaamheden werd daarmee stukken minder.

“De Keppelseweg is één van de belangrijke verbindingswegen in Doetinchem. Nu én in de toekomst. Hiermee blijft onze binnenstad goed bereikbaar. En vanaf de andere kant bekeken blijven natuurlijk alle omliggende gemeenten voor onze inwoners goed bereikbaar. Ik wil iedereen bedanken voor het begrip tijdens onze werkzaamheden!” aldus wethouder Rens Steintjes van de gemeente Doetinchem.

© Foto: Gemeente Doetinchem