Op donderdag 2 december 2021 van 11.00 uur tot 12.00 uur is er een kijkdag van gevonden fietsen. Bent u uw fiets kwijt? Stuur dan een mail naar handhaving@winterswijk.nl. U ontvangt van ons dan een bevestiging en het adres van onze loods. Tegen betaling van € 25,- kunt u uw fiets ophalen. Dit bedrag wordt in rekening gebracht voor de gemaakte kosten. U kunt dit bedrag alleen betalen met een pinpas.

Zorg ervoor dat u een geldig legitimatiebewijs en een fietssleutel meeneemt. Als u geen fietssleutel heeft, verwachten wij dat u op een andere manier kunt aantonen dat u de eigenaar van de fiets bent. Dit kan bijvoorbeeld door een factuur.

De fietsen die op donderdag 2 december niet zijn opgehaald, worden op zaterdag 4 december 2021 verkocht. Deze verkoop is van 09.00 uur tot 10.00 uur. Het betreft een openbare verkoop waarbij de hoogste bieder de fiets koopt. Het minimale bod voor een fiets bedraagt € 25,-. Inschrijvingen lager dan € 25,- worden niet in behandeling genomen. Een bod moet tenminste de volgende gegevens bevatten: naam, adres, telefoonnummer, het labelnummer van de betreffende fiets en de hoogte van het bod. Alleen de hoogste bieder wordt telefonisch op de hoogte gesteld. Bij gelijke biedingen gaat de eerste bieder (datum en tijd) voor.