Afgelopen zaterdag bedankte wethouder Eric-Jan de Haan de inzet van de Lochemse Evenementen Organisatie (LEO). Mede dankzij hen staan de Koningslindes weer op hun plek aan de Noorderwal in Lochem. De bomen moesten tijdelijk wijken voor de werkzaamheden maar nu staan ze weer waar ze horen, inclusief het hekwerk.

De LEO kreeg naast een kerstlekkernij, symbolisch een bordje overhandigd dat straks ‘in het echt’ bij de opening van de Julianaweg en Molenpoort geplaatst wordt bij de ‘LEO-boom’. Eén van de bomen die langs de Noorderwal/Julianaweg staan krijgt dan die titel. Er wordt hard gewerkt in de binnenstad van Lochem. Het Graafschapterrein is aangepakt, de Markt krijgt nog een nieuw jasje en de Tramstraat en de Larenseweg worden ook vernieuwd. Kortom er gebeurt veel in Lochem.

Op dit moment zijn de Julianaweg en de Molenpoort aan de beurt. De Julianaweg krijgt de uitstraling van de vroegere omwalling en de Molenpoort wordt met een verwijzing naar de vroegere historisch stadpoorten een betere entree naar het centrum.

© Foto: Gemeente Lochem