Vrijdagavond ontvingen de heren Gradus Eenink uit Zelhem en Wim Peppelman uit Mariënvelde een koninklijke onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje-Nassau). De onderscheidingen werden uitgereikt door burgemeester Marianne Besselink tijdens een speciaal moment in de algemene ledenvergadering van VV Wolfersveen in zaal De Bocht in Zelhem. Gradus nam tijdens de vergadering ook afscheid als voorzitter van de club.

Gradus Eenink werd in 1971 lid van vv Wolfersveen, vanaf 1981 was hij bestuurslid en sinds 1991 is hij voorzitter, daarnaast leidt hij diverse elftallen. Bij elke wedstrijd van het 1e is Gradus Eenink bij de thuiswedstrijden aanwezig als gastheer en bij de uitwedstrijden als voorzitter. Hij zorgt ook elke week voor een verslag voor de krant en radio. Daarnaast is de Gradus scheidsrechter bij de vereniging en loopt voorop als de club iets organiseert.

Wim Peppelman is al ruim 45 jaar lid van vv Wolfersveen. Hij brengt sinds de jaren ’70 alle leden die bij de club kwamen de beginselen van het voetbal bij. Hij was trainer, leider, grensrechter bij de damesteams en later scheidsrechter. Daarnaast is de Wim nauw betrokken bij het organiseren van acties om geld op te halen voor de vereniging. Vooral de drukbezochte bingo is zeer bekend. Verder zet hij zich als vrijwilliger in voor het onderhoud van de Kerkepaden in Mariënvelde.

© Foto: gemeente Bronckhorst / Margreet Arends