Tulpen het voorjaar in huis laten brengen én tegelijkertijd goede doelen ondersteunen. Niet in de laatste plaats voor deze goede doelen is Lionsclub Bronckhorst blij dat de huidige omstandigheden het weer mogelijk maken als vanouds de tulpenactie te kunnen organiseren. Vanaf zaterdag 12 maart tot en met zaterdag 9 april gaan de clubleden de huizen langs in de grote(re) kernen van Bronckhorst om bossen verse tulpen aan de deur te verkopen. De actie begint dit jaar in Zelhem op 12 maart.

De Lions bieden een gevarieerd aanbod tulpen in diverse soorten en kleuren. De bloemen blijven lang goed want ze worden ’s morgens vers gehaald bij Tulpenkwekerij IJsseltulp in Empe. Dankzij hun welwillende medewerking is de opbrengst voor de goede doelen maximaal. De goede doelen zijn: Stichting Present Bronckhorst, Radio Ideaal en de Nederlandse Stichting Ben Heart Foundation.

De tulpenverkopers zijn op zaterdag 12 maart in Zelhem, 19 maart in Hummelo en Keppel en Drempt, 26 maart in Vorden en Kranenburg, 2 april in Hengelo en 9 april in Steenderen en Baak en Toldijk. Bij de verkoop van de tulpen krijgt Lionsclub Bronckhorst ook dit jaar weer hulp van enkele leden van Leo Club Achterhoek.

Foto: Lionsclub Bronckhorst