Marjo Evers uit Zelhem is woensdagavond uitgeroepen tot ‘vrijwilliger van het jaar’ van de gemeente Bronckhorst. De drie genomineerden waren de maandag / groenploeg van Zwembad In De Dennen uit Vorden, Marjo Evers uit Zelhem en Bertus Rietberg uit Toldijk. Marjo ontving naast de eretitel een geldbedrag van 250 euro. De andere twee genomineerden kregen een geldbedrag van 100 euro.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Bronckhorst werd ook de tijdelijke burgemeester gepresenteerd. Marja van der Tas opende samen met Frans Miggelbrink de avond in het gemeentehuis. Naast een ronde langs de wethouders, die stevig werden ondervraagd door Miggelbrink, was er ook aandacht voor de vele kampioenen die de gemeente heeft. Vele sporten waaronder motorsport, brommercross, voetbal, wielrennen, biljarten en turnen worden goed vertegenwoordigd in de gemeente Bronckhorst.

Wethouder Evert Blaauw is blij dat er dit jaar zoveel jongeren aanwezig waren tijdens de nieuwjaarsreceptie. Ook twee complete voetbalteams zorgden voor de nodige plek op het podium. Samen met de genomineerden vrijwilligers werd iedereen op de foto gezet. Na afloop was er een gezellig samenzijn.

© Foto: Gerrie Evers / video: Jeffrey van Londen

Meer foto’s in ons fotoboek