Momenteel leven er meer dan acht miljard mensen op de aarde en dit aantal blijft de komende jaren groeien. Hoe kunnen we met zoveel mensen leven en wonen zonder dat we de aarde overvragen? Een van de antwoorden is duurzaam wonen. Maar wat betekent het om duurzaam te wonen? Met welke grondstoffen kunnen we bouwen? En waar liggen de maatschappelijke knelpunten en kansen? Op vrijdag 20 januari wordt er tijdens de Meet Up in de Koppelkerk in Bredevoort met drie interessante gasten in gesprek gegaan over duurzaam bouwen.

In de Tegenlicht Meet Up Bredevoort wordt er onderzocht wat de uitdagingen voor grondstoffen voor de bouw zijn. Dit wordt gedaan door in gesprek met elkaar te gaan en een drietal interessante gasten. Te gast zijn Leonie van de Voort, Gerard ten Dolle en Willy Smit. Met hen wordt gesproken over de uitdagingen van het vinden van de juiste grondstoffen voor de bouw.

De Meet Up in de Koppelkerk reikt Achterhoekers informatie aan over actuele ontwikkelingen in hun omgeving. Niet alleen de drie sprekers komen aan het woord, maar ook bezoekers krijgen de gelegenheid om hun kennis en ervaring te delen. De avond start op vrijdag 20 januari om 20.00 uur en duurt twee uur. De gespreksleiding is in handen van Jan Wijbrans. Een vrije gift voor de avond wordt op prijs gesteld.

© Foto: Koppelkerk Bredevoort